Interim Inkoper Techniek
( Zuid Nederland, Nederland, hybrid )

Ben jij een interim inkoper met ervaring in Inkoop en projectmanagement in de techniek die het inkoopteam van één van onze klanten tijdelijk gaat ondersteunen en professionaliseren ?

PROCUREMENTNETWORK is voor verschillende klanten op zoek naar senior interim Inkopers met ervaring in technische inkoop. Ben jij bedreven in projectmanagement en het professionaliseren van bedrijfsprocessen ? Kan jij snel je weg vinden bij leveranciers in de techniek en goed samenwerken met engineering en productie om het optimale resultaat te behalen ? Dan hebben wij voor jou interessante opdrachten bij verschillende klanten. 

De opdrachten
Voor verschillende klanten zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren interim inkopers die gewend zijn om in samenwerking met productie- en engineering afdelingen tot een optimaal inkoopresultaat te komen. Je werkt zowel zelfstandig als met collega inkopers aan de verbetering van de inkoop- en bedrijfsprocessen en je optimaliseert voorraden en contracten met de leveranciers. Je kunt uitstekend onderhandelen en je hebt ervaring met projectmanagement en met sourcing en inkoop op nationaal en global niveau.

Kerntaken en verantwoordelijkheden
Tactische en Strategische Inkoop,
Onderhandelen met de leveranciers betreffende raamcontracten en prijsafspraken,
Samenwerking met bestaande leveranciers en het actief sourcen van nieuwe leveranciers,
Leveranciers management,
Voorstellen voor professionalisering van het inkoopproces en andere bedrijfsprocessen,
Je werkt bij grote projecten actief samen met productie- engineering en soms ook met een aantal collega senior inkopers,
Je rapporteert aan de Director Procurement.

Wie we zoeken
Wij zoeken proactieve interim inkopers met een technische achtergrond en ongeveer vier tot zes jaar ervaring in de inkoop van productie machines in verschillende sectoren, robots, solar equipment, metaal industrie of scheepsbouw. Je hebt een sterke affiniteit met techniek, kunt goed op projectbasis werken en bent bij voorkeur in het bezit van een vakgerichte inkoopopleiding als Nevi-1 en Nevi-2.

Verder ben je een uitstekend onderhandelaar en heb je inzicht in bedrijfsprocessen. Je beheerst de Engelse taal vloeiend en kennis van overige talen is een pre. Ervaring met internationaal sourcen en zakendoen is een must.

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging als Interim Inkoper en beschik je over de gevraagde kennis en ervaring ?  
Stuur dan nu je curriculum vitae, beschikbaarheid en salaris of uurtarief indicatie - onder vermelding van vacaturereferentie "Interim Senior Inkoper techniek" naar: members@procurementnetwerk.nl of inschrijven@procurementadvies.nl

Procurementnetwork is Specialist in Werving en Selectie van Inkopers en Interim Inkoop, bezoek onze websites PROCUREMENTNETWERK.NL,
PROCUREMENTNETWORK.EU EN PROCUREMENTADVIES.NL voor meer informatie !  

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy