High Exposure Pakket - Uw Organisatie in de Spotlight

PROCUREMENTVACATURES.NL


Procurementvacatures.nl is al 10 jaar het medium om uw organisatie en uw vacante inkoop- en supply chain vacatures gericht aan vele inkoop- en supply chain professionals te presenteren ! Wekelijks worden wij door vele inkoop- en supply chain professionals bezocht.

Bij plaatsing van vacatures op onze website wordt deze ook automatisch toegevoegd aan "Google for Jobs" en onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Daarom kunt u uw organisatie via onze jobboard uitstekend aan vele inkoop- en supply chain professionals presenteren en met een high exposure vacature pakket van meerdere vacatures valt uw organisatie  helemaal op! U kunt er met zo'n high exposure pack zelfs voor kiezen om vacatures te plaatsen in meerdere landen. Zo kunt u als multinational in meerdere landen via ons exposure genereren voor uw inkoop-en supply chain vacatures op een vooraanstaande vacaturebank en wordt uw vacature ook in "Google for Jobs" van dat specifieke land opgenomen ! 
Wij hebben jobboards in Nederland, United Kingdom en Spanje. 

Breng nu uw organisatie in de spotlight bij vele inkoop- en supply chain professionals met meerdere vacature plaatsingen per jaar, en uw eigen bedrijfspagina met bedrijfslogo ! 

Tarief 10 vacatures per jaar en bedrijfspagina = 2600,00 excl btw 
Deze vacatures zijn naar keuze te plaatsen op onze jobboards in Nederland/Benelux, of in United Kingdom en Spanje.  

Speciale aanbieding ! 1e jaar trial met 10 % korting ! 

Ontvang updates van de
meest recente vacatures ! 

© 2019, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy