Operationeel Inkoper 
(Houten, Den Bosch)

Operationeel Inkoper
Houten, Den Bosch 0.8-1.0 fte

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die ertoe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Onze fusie-organisatie van drie vooraanstaande partijen in groen onderwijs is ambitieus, helemaal van deze tijd en financieel gezond. Schaalvoordeel, het bundelen van kracht en kwaliteit en het harmoniseren van onze werkwijzen zorgen voor interessante en uitdagende inkooptrajecten. Dat doen we met vijf Tactisch Inkopers, drie Contractmanagers, drie Operationeel Inkopers en een Manager Inkoop. Kom jij ons versterken met jouw expertise, drive en slimme ideeën?

Inkoop wordt binnen Yuverta als een belangrijke en zelfstandige discipline gezien. We vallen daarom rechtstreeks onder de Directeur Bedrijfsvoering en zijn erg ambitieus bij het verder professionaliseren van onze Inkoopafdeling. Met 23.000 leergierige studenten/leerlingen en 3.000 medewerkers vormt Yuverta de basis van Nederlands toekomstige duurzaamheid, Inkoop speelt daarbij een belangrijke rol. Gezien de grootte van de organisatie is er op ieder gebied wel een inkooptraject om te ondersteunen, van organisatie brede ICT-tooling en grote hoeveelheden kantoorartikelen tot de inhuur van personeel en leermiddelen.

Wat ga je doen?
Als Operationeel Inkoper Dynamisch Aankoopsystemen zorg jij ervoor dat je het aankoopsysteem bij Yuverta goed geïntegreerd wordt, je begeleidt van A tot Z en stemt samen met collega’s af hoe de inregeling zo optimaal mogelijk zal verlopen. Het uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat afdelingsmanagers zo goed mogelijk ontlast worden en talenten op de juiste plek terug kunnen vinden. Dit doe je door de functieprofielen om te zetten naar DAS offerteaanvragen, het opstellen van advertenties op TenderNed en wervingscriteria op te stellen voor de functies.

Daarnaast ben je bezig met:
• Het opstellen van gunningscriteria voor de betreffende functie en bijlagen voor de offerteaanvraag.
• Het inventariseren en beantwoorden van berichten en vragen in DAS en verdere inrichting hieraan te geven.
• Het opstellen van een inkoopplan en overige documenten voor het doorzetten van de besluitvorming.
• Terugkoppeling te geven aan inschrijvingen, met daarin schrijven over gunning- en afwijzingsbrieven.
• Bekend maken van gegunde opdrachten in TenderNed.

Jouw profiel:
Als Operationeel Inkoper heb je ervaring met Europese aanbestedingstrajecten, het sparren met jouw inkoop collega’s en het gevraag en ongevraagd adviseren van management en andere specialisten. Uiteraard heb je kennis van ontwikkelingen op het gebied vna inkoop en van de aanbestedingswet. Je bent hard op de inhoud en zacht op de relatie. Je begrijpt en speelt het inkoopspel met plezier, bent vasthoudend en resultaatgericht.

En verder:
• Beschik je over minimaal hbo-werk -en -denkniveau, bijvoorbeeld middels een diploma richting facilitair, bedrijfskunde, bedrijfseconomie (BE) of vergelijkbaar.
• Neem je bij voorkeur Nevi-1 en -2 publiek of vergelijkbaar mee.
• Goed ervaren in het begeleiden van meervoudige onderhandse aanbestedingen.

Je wordt aangestuurd door de Manager Inkoop en Contractmanagement met wie je wekelijks, samen met de drie andere Medewerkers Operationele Inkoop, overleg hebt. Maandelijks heb je ook overleg met het complete team van inkopers, contractmanagers en inkoopadviseurs. In totaal heb je 12 collega’s centraal en 11 collega’s decentraal.

Wat bieden wij?
Het twaalf man sterke Inkoop-team valt dus onder de Directeur Bedrijfsvoering. We hebben passie voor ons vak en bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen. Mocht je nou niet helemaal aan de gestelde eisen voldoen, dan gaan we er, samen met jou, voor zorgen dat je helemaal up-to-speed komt.

Naast inschaling in schaal 9 van de cao mbo (afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.658 en € 3.979 op fulltime basis), bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• Een eindejaarsuitkering van 8,33 procent.
• Grotendeels vrij tijdens schoolvakanties.
• Hybride werkregelingen.
• Reiskostenvergoeding conform cao plus extra’s vanuit bedrijfsregelingen.
• Pensioenopbouw bij het ABP-pensioenfonds.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?
Voor vragen kun je contact opnemen met Anita Booij, Manager Inkoop- en Contractmanagement, via a.booij@yuverta.nl.
Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, Corporate Recruiter, 06-8109 0855.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2021, Copyright, Procurementvacatures.nl
All Rights Reserved
Privacy Policy